Függőhíd Csoport

 

fuggohid-csoportA Függőhíd Csoport hétfő esti alkalmain, 18:30-21:00 között közösen keresünk utakat a szenvedélybetegség felszámolása utáni időszakra.

Ki vehet részt a csoportokon?

A csoport nyitott bárki számára, aki nem használ drogokat, nem áll valamilyen szer hatása alatt, és nem azt várja, hogy valamilyen elsődleges kezelést igénylő problémájával foglalkozzunk.

 

Kérésünk hozzád, ha a csoporthoz akarsz tartozni:

  • Legyél absztinens minden hangulatmódosító szerrel szemben,
  • Ha bentlakásos programban veszel részt, legyél közel annak végéhez,
  • Önként akarj a csoportba jönni, magadért.

 

A fenti “követelmények” azért alapvetőek, mert azt jelzik, hogy kész vagy az utógondozásra. Ne feledd, hogy ez a csoport azoknak, a felépülőben lévő szenvedélybetegeknek szól, akik már komoly eredményeket tudnak felmutatni és képesek arra, hogy elkötelezzék magukat életmódjuk hosszú távú megváltoztatása mellett.

A drogmentesség nem az egyetlen, de a legfontosabb alapszabály, mert az absztinencia a valódi változás gerince és sarokköve.

Ha már nagyon sok lépést megtettél, ha számtalan jó döntést meghoztál, ha kitűzött céljaid egy részét elérted, akkor pontosan tudod, hogy mekkora kincs a tisztaságod!

Legyél büszke tisztaságodra, de ne bízd el magad! Valószínű, hogy Te is találkozol, a mindennapokban azokkal a kérdésekkel, melyet szinte kivétel nélkül minden hozzád hasonló helyzetben lévő barátunk átél és feltesz magának.

Az életed, az élethelyzeted lehet, hogy nem hasonlít senki máséhoz, de a kérdéseid és sorstársaid kérdéseinek döntő többsége nagy hasonlóságot, mutat.  Talán érezted már Te magad is, hogy ezekre a kérdésekre adott válaszaid nagy mértékben befolyásolják, hogy léted, sőt adott helyzetben dönthetnek tisztaságod felett, tehát ha tiszta akarsz maradni, muszáj valós kérdéseidre, valódi válaszokat találni!

Ezen az úton, abban szeretnénk Neked is segíteni, hogy feltehesd kérdéseid és megtaláld a számodra megoldás értékű válaszokat!

Szeretettel és nyitottan vár a Függőhíd Csoport, és a “szakmai” kérdéseken túl egy remek önsegítő társasághoz is tartozhatsz!

DE! A csoporthoz tartozás alapfeltétele az absztinencia! Kérünk, hogy csak akkor gyere el a csoportba, ha tisztaságod megtartásán, testi, lelki és szellemi fejlődéseden akarsz dolgozni! Ha a tisztaság elérése a célod, nyugodtan keress minket telefonon, vagy írj e-mailt és segítünk megtalálni a számodra megoldás értékű segítséget.

Nerada Mátyás
addiktológiai tanácsadó
honlap: addiktologiaikonzultacio.hu