Előgondozás

 

elogondozasHa megszületett benned a döntés, hogy egy bentlakásos drogterápiás otthon nyújthat számodra hathatós segítséget, vagy még éppen ez a kérdés számodra, fordulj hozzánk bizalommal! A Válaszútban az egyéni beszélgetés során világosabbá válhat, hogy mi lenne számodra a legideálisabb megoldás. Amennyiben nyitott vagy, mi segíthetünk rátalálni az utadra, de a döntés a te kezedben marad.

Abban az esetben, ha drogterápiás otthon mellett döntesz, számtalan lehetőség közül választhatsz, szívesen adunk információkat a különböző otthonokat illetően.

Előgondozást felnőttek részére a ráckeresztúri és zsibriki otthonokba, a fiatalkorúak számára pedig a ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonába végzünk. Női klienseinket a Hajnalcsillag Rehabilitációs Otthonba gondozzuk elő Dunaharasztiba.

A felvételi beszélgetés nálunk zajlik és a szerződéskötés itt történik. Amennyiben ezeknek az otthonoknak valamelyike mellett döntesz, fontos, hogy a beköltözésedig folyamatosan kapcsolatban maradj az előgondozásodat végző munkatárssal – egyéni megbeszélés alapján – személyesen vagy telefonon.

Az otthonokba történő leköltözés feltételei:

  • Személyes iratok megléte (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adószám)
  • Tüdőszűrés
  • Hepatitis és HIV szűrés
  • Szakorvosi beutaló és szakvélemény

Ezeknek a beszerzésében is tudunk segíteni, a részleteket megbeszéljük az első találkozás alkalmával. Első interjúra a 061/224-01-22-es telefonszámon, vagy a valaszutelogondozas@gmail.com e-mail címen tudsz velünk időpontot egyeztetni.

www.drogterapia.hu
www.zsibrik.hu

alkoholdrogrehab.hu
tinirehab.hu