Válaszút Drogkonzultációs Iroda | Hozzátartozói csoport
570
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-570,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed

Hozzátartozói csoport

 

hozzatartozoi-csoportA szerhasználók hozzátartozói legalább annyiszor kerülnek válaszút elé, ahányszor szenvedélybeteg családtagjaik.

A szenvedélybetegség hatékony kezelésében nagy szerepe van a hozzátartozók bevonásának a kezelés folyamatába, emellett fontos, hogy maguk a hozzátartozók is segítséget kapjanak aktuális helyzetük megoldásában.

Meggyőződésünk, hogy ennek legjobb formája, ha egymást erősítve, támogatva a saját tapasztalataikat is megoszthatják egymással, miközben a szakember is tájékoztatást adhat, tisztázhat egyes kérdéseket.

A sorstársi közösség, az egymás tapasztalataiból, sikeres megoldási, megküzdési módjainak a megtanulásából merített erő és motiváció segíti a hozzátartozókat, hogy lelki állapotuk javuljon, s a családtagok közötti kapcsolódás helyreállítását is segítheti a lelki munka, amit vállal a Hozzátartozó.

Elfogadó, sorstársi légkörre lelhet, ha felkeres bennünket!

Időpont: Szerdánként 17:30-tól 19:00-ig.
Jelentkezés: A 06 1/ 224 01 22-os telefonszámon, Balogh Annánál. A csoporthoz való csatlakozást egyszeri egyéni konzultáció előzi meg.